Hvor mye vil du refinansiere/låne?

Priseksempel: 215000,- over 15 år, effektiv rente 12.99 %, kost. 249040,- tot.kost. 464040,-. Individuell nom. rente varierer mellom 5,95 % og 22 %

Nye retningslinjer

- Finanstilsynet har innført nye retningslinjer angående løpetid på lån. Løpetiden vil derfor kunne bli justert i selve lånetilbudet du mottar fra bankene.

- Nedbetaling nytt lån inntil 5 år

- Nedbetaling refinansiering inntil 15 år

- Låneeksempel: 65.000/over 5 år, nominell rente 12,86%, effektiv rente 14,18%. Totalt 89.400,- , Kost 21.400,-

Det er stor forskjell på rimelig og dyrt forbrukslån

Vi sjekker din søknad mot alle våre banker for gi deg det beste tilbudet.

Våre 15 saksbehandlere jobber tett med våre banker på hver enkelt søknad. Prosessen er så tilrettelagt at vi har mottatt alle svar og kan produsere lånedokumenter til våre kunder innen 1 til 4 timer fra du søker.

Vår tjeneste er kostnadsfri og uforpliktende.

Samle smålån og kredittkort

Å ha diverse smålån hos forskjellige aktører er som regel en dyr måte å låne penger på. Kredittkortgjeld kan faktisk også være dyrere enn forbrukslån. Samler du slik gjeld i ett lån hos oss, kan du spare mye.

Behandle

Vi kontakter våre samarbeidspartnere umiddelbart etter å ha mottatt søknaden din. Disse forplikter seg til strenge tidsfrister slik at du mottar alle tilbudene innen fire timer.

Lån uten sikkerhet

For å gjøre det enklere for våre kunder krever vi ikke pant. Du trenger med andre ord ikke være hus- eller bileier, og du unngår tinglysninskostnader hvis du låner hos oss.

Spørsmål & svar

Her finner du svar på de vanligste spørsmålene.

Aconto.no er en agent som samarbeider med de ledende bankene i Norge. Vi hjelper våre kunder med å skaffe de beste lånene.
Nei, våre tjenester er helt kostnadsfrie.
For å kunne søke lån hos oss må du være over 18 år, ha fast inntekt på over 100.000 kr, du kan ikke ha betalingsanmerkning.
Du kan ringe oss på 418 00 000 eller bruke vårt elektroniske skjema på vår hjemmeside.
Alle bankene i Norge scorer / “vurderer” kundene forskjellig. Det vil si at om du søker i 15 forskjellige banker, så vil du få forskjellig rente på alle 6 tilbudene. Du vil også få tilbud om forskjellig sum fra bank til bank. Gjennom å søke hos oss sikrer vi at du får det aller beste lånet for deg.
Ja, hos de fleste av våre banker vil du kunne få slettet de lån du har fra før. Det er bare å fylle ut vedlagte fullmaktskjema så sletter vi lånene for deg.
Nei, vi bruker ikke pant eller sikkerhet. Du må altså ikke eie bil eller bolig for å søke.
Søknaden fyller du ut på noen få minutter. Vi behandler så søknaden og gir deg svar innen 4 timer.
I teorien kan du ha pengene på konto allerede neste dag. Dette avhenger selvsagt av hvor lang tid du bruker før du bestemmer deg, og signerer dokumenter.
Du kan gjerne søke lån alene. Vi ser derimot at de som søker med medsøker oppnår noe bedre betingelser.
Ja, du kan innfri (nedbetale) lånet når du måtte ønske, uten kostnader.

Om oss

Aconto jobber med de til en hver tid ledende bankene innen forbrukslån i Norge. Som agent har vi muligheten til sjekke hver kunde mot alle våre samarbeidende banker for å finne hvilken bank som gir hver enkelt kunde best lån.

Vi har 15 saksbehandlere som aktivt jobber tett med våre banker på hver eneste søknad. Prosessen er så skreddersydd og tilrettelagt at vi har mottatt alle svar og kan produsere lånedokumenter til våre kunder innen 4 timer fra du søker.

Våre tjenester er helt kostnadsfrie for våre kunder.

Smålån

Trenger du penger raskt inn på konto, kan et smålån løse problemet ditt raskt og enkelt. Fyll ut det enkle søknadsskjemaet til høyre, så gjør vi vårt beste for å skaffe deg et tilbud du kan være fornøyd med.

Forbrukslån

Trenger du et større lån eller ønsker å refinansiere smålån eller kredittkort, kan det lønne seg å søke om et forbrukslån.

Aconto er en av de største aktørene i Norge på forbrukslån. Det gjør det interessant for de beste bankene å samarbeide med oss. Det er til din fordel.

Når vi har fått søknaden din, setter våre erfarne saksbehandlere i gang prosessen med å skaffe deg opp til 10 forskjellige uforpliktende lånetilbud. Du velger så det tilbud som passer deg best.

Refinansiere

Om du har smålån eller kredittkort vil det nesten alltid lønne seg å samle disse i et forbrukslån. Det kan være tusener å spare hver mnd. Fyll ut søknadsskjemaet til høyre, så prøver vi å skaffe deg opp til 15 tilbud. Det sikrer at du kan velge blant de beste lånetilbudene i markedet. Tjenesten vi gjør medfører ingen kostnader for deg.

Personvernerklæring

Klikk her for mer informasjon om personvern

Prisinformasjon

Hver enkelt bank har sin egen prismodell. Prisene vil variere mellom bankene og fra kunde til kunde.
Pris.eksempel: 65.000,- over 5 år, effektiv rente 14,0%, tot.kost 89.093,-
Laveste nominelle rente 5,9 %. Høyeste rente 24,9 %

Som finansagent for Avida, re:member, Collector Bank, Easybank - en del av BRABank, yA Lånet, Resurs Bank, Svea Finans, Santander, Express Bank, BB Bank, Ikano Bank, Insta Bank, og Komplett Bank skal vi forberede og fremme søknad om innskuddsavtaler, låneavtaler, kausjonsavtaler og/eller kortprodukter til en eller flere av de nevnte bankene. Søknaden skal inneholde fullstendig og korrekt informasjon om alle relevante forhold for vedkommende produkt. Banken foretar deretter en selvstendig vurdering av søknaden der informasjon fra kunden og agenten og andre kilder legges til grunn. Vi gjør oppmerksom på at vi, som finansagent, mottar provisjon fra bankene på bakgrunn av inngåtte avtaler om lån m.m. formidlet gjennom oss. Vi har ikke anledning til å motta godgjørelse fra andre enn vedkommende banker jfr. Finansavtalelovens § 88. Vi er lovpålagt å se til at bankens plikter overfor kunden er oppfylt innenfor det oppdraget vi har fått fra vedkommende bank. Dersom banken eller vi misligholder forpliktelsene i relasjon til konkrete produkter kan kunden gjøre eventuelle misligholdssanksjoner gjeldende direkte mot vedkommende bank.

Dersom vårt eventuelle mislighold gjelder andre forhold, for eksempel investeringsråd gitt av oss, kan klager bare rettes mot banken hvis vi er tilknyttet agent for vedkommende bank etter verdipapirhandellovens § 10 – 16. For tiden formidler vi ikke konsesjonspliktige investeringstjenester/produkter.

Ã¥r/mnd
rente eff
terminbeløp gebyr
beløp etb.(kr/%) ink.
(total) (avdr/rente)
sluttverdi
vis